Otakut
  • In Finnish
  • In English

MerkkikisanEsikarsinta

TULOKSET 17.02.2010

Koko kuva klikkaamalla

Yleistä

Tavoitteena on valita merkkikisaan annetuista ehdotuksista jäsenistön kannalta mieluisat jatkoon ja kerätä kommentteja ehdotuksia koskien. Äänestys suoritetaan doodlen kautta (linkki alempana), lue alla oleva ohjeistus ennen äänestämistä.

Ohjeet esikarsintaäänestykseen ja kommentointiin

Tutustu annettuihin ehdotuksiin ja näiden variantteihin/luonnoksiin kisasivulla ja luonnoskasassa. Suosittelemme myös jo annettuihin kommentteihin tutustumista.

!!PÄIVITYS!! - Osa merkeistä on nähtävissä myös drop.io galleriassa. Kaikki loput merkit ovat nähtävissä edelleenkin yllä olevien linkkien takana.

Äänestys

Siirry äänestyssivulle ja valitse ehdotukset jotka tulisi mielestäsi päästää jatkoon. Jatkoon tulisi päästää ehdotukset jotka:

  • Ovat nykyisellään tai pienin muutoksin sopivia
  • Ovat kohtuullisten muutosten jälkeen sopivia (eli potentiaaliset ehdokkaat)
  • Ehdotukset jonka varianteista/luonnoksista jokin on sopiva (kommentoi variantti)

Kommentoi tarpeen mukaan valitsemiasi ehdotuksia äänestyssivulla olevaan kommenttiosioon (tai toissijaisesti wikin kommenttisivulle).

Kommentit

Kommenteissa tulisi antaa muutos/parannusehdotuksia tai väriehdotuksia. Mikäli ehdotus vaatii kohtuullisia muutoksia, mainitse tämä ja korjaustarve kommenteissa. Kommentteja voi lisätä sivulle niin kauan kuin äänestys on avoinna.

Jatkoon pääseviä ehdotuksia korjataan/parannellaan annettujen kommenttien perusteella. Lopullinen äänestys suoritetaan jatkoon valittujen ehdotusten joukosta.

Äänestysaika

Äänestys on alustavasti avoinna 11.02.2010 asti.

Äänestyslinkki

Muista antaa kommentteja!
Äänestyssivulle

Merkkikisan finalistit