Otasuunnistus (orientaatioviikolla syksyllä) on rastikiertely, jossa fukseilla on mahdollisuus tutustua Otaniemen lukuisiin kerhoihin ja yhdistyksiin. Tapahtumassa on tarkoitus pitää hauskaa hyvässä seurassa. Ryhmät (jotka usein koostuvat 6-8 henkilöstä) saavat suorittamiltaan rasteilta pisteitä, ja tapahtuman voittaja julistetaan samana iltana jatkoilla.
Aiemman vuoden rastin kaltaisesti päätimme rastillamme olevan animetuotantoa, tällä kertaa hahmosuunnittelun sijaan tosin ääninäyttelyn, erityisesti dubbauksen muodossa. Tehtävänä oli siis dubata ryhmälle annettu semi-satunnainen
(etukäteen animesarjoissa törmätyistä varsin omituisista tilanteista leikelty) animepätkä. Tuotantomme ei tietenkään sisältänyt aiempaa enempää tuotantoarvoja, joten kääntäjäähän (tai tekstityksiä) me emme olleet paikalle hankkineet, vaan "ääninäyttelijöiden" tehtäväksi jäi yrittää keksiä mitä ihmettä kukin hahmo annetussa videoklipissä höpöttää.
Harjoiteltuaan läppärin ääressä mielestään riittävästi (tai tuotantotiimin hoputtamana ruuhkaisissa tilanteissa) ryhmän täytyi, tietenkin, esittää tuotoksensa taas kerran "tuottajille". Ilman minkäänlaista kontekstia tai tietoa alkuperäisistä vuorosanoista ryhmät onnistuivat saamaan hyvinkin mielikuvituksellisia ja alkuperäisestä sarjasta poikkeavia skenaarioita aikaiseksi! Kakkusodista yms muistan kuulleeni...
Oman animehahmon piirtäminen ja taustatarinan keksiminen. Tietenkään "animetuotannollamme" ei ole minkäänlaisia tuotantoarvoja, ja tietenkin tuotannon pitää olla nopeaa ja halpaa, joten kokonaisen hahmon sijaan kukin ryhmäläinen sai tehtäväkseen piirtää vain osan hahmosta (osan piirtäminenhän on nopeampaa kuin koko hahmon, eikö?) läpinäkyvälle muovikalvolle. Esimerkiksi yhden ryhmäläisen tehtävänä saattoi olla piirtää hahmon korvat ja kaula (eikä mitään muuta!), samalla kuin toinen ryhmäläinen piirsi suun ja hiukset ja niin edespäin. Kommunikointi "nyrkkipajamme" "työläisten" välillä oli tietenkin kielletty.
Kun hahmon osat olivat valmiit, ryhmän tuli kasata ne päällekkäin, paljastaen (usein varsin erikoisen näköisen) hahmon. Tämän tehtyään heidän tuli esitellä "tuotoksensa" "tuottajatiimillemme" taustatarinan kera. Nämä taustatarinat (joilla usein yritettiin perustella hahmon varsin mielenkiintoista ulkonäköä) olivat vähintäänkin mielikuvituksellisia!
Musiikkivideon/esityksen tekeminen japanilaiseen musiikkiin. Musiikki valittiin semi-satunnaisesti, ja "esiintyjillä" oli käytössään paikalle kuljetettua rekvisiittaa, kuten vaatteita, hassuja hattuja, erilaisia leluja, sekä omituisimpina ja mieleenpainuneina muovinen mela sekä keilapallo.
Ninjaksi pukeutumista, Karaokea