Otakut
  • In Finnish
  • In English

UusiaTuulia

Johdanto

Otakut on pyörinyt perustamisestaan vakaasti viikottaisten videoiltojen päällä. Tämän lisäksi aktiivit saunovat päivittäin eri puolella niemeä. Sen lisäksi silloin tällöin on muutamia erillisiä tapahtumia, joissa on vaihtelevasti porukkaa. Yleensä nämä ovat kuitenkin aktiiviporukan irkissä keksimiä ja vain aktiivien tiedossa. Kehitettävää olisi.

Itse näen ongelmana aktiivien ja jäsenien välisen kuilun. Videoillat saavuttavat hyvin koko jäsenistöä, mutta pimeässä salissa hipihiljaa mahdollisimman kaukana muista ihmisolennoista istuminen ei tutustuta ihmisiä toisiinsa, saatikka sitten innosta tekemään jotain aivan muuta yhdessä. Monet ovatkin huomanneet saavuttavansa saman kotonaan. Muihin tapahtumiin taas ei kovin usein ole tullut suurta määrää sitä kuuluisaa tuoretta lihaa. Tämä johtunee monista eri syistä, osin tuntemattomista.

Haluaisinkin avata keskustelun keinoista saada olemassa oleviin tapahtumaformaatteihin enemmän jäseniä/enemmän kontaktia tapahtumaan tulijoiden kesken sekä ideoita uusista tapahtumista, mitä ihmiset haluaisivat tehdä. Uusi ei tässä tarkoita jotain täysin ennenkokematonta, mutta myös tapahtumia joita on ollut mutta joita ei ole jostain syystä tarjottu kysyntää vastaavaa määrää.

Kommentteja joko minulle suoraan, tai tähän wikiin. -Hukka?

Ideat

Voisi käydä läpi mikä on toiminut muissa alan yhdistyksissä eri puolella Suomea, ja röyhkeästi testiajaa mielenkiintoisimmat konseptit -Hukka?

  • AU-foorumeilta voi käydä läpi ja AU-aktiivit listalta kysellä tarvittaessa. -Neva

Excuja syömään, excuja Tallinaan, excu Kiinaan tai Japaniin? Jo nyt uutena vuotena viisi pioneeriotakua lähtee matkaan Kantoniin kahdeksi viikoksi. Tähän tarvittiin neljän tunnin mainostus. Mitä saadaan aikaan oikealla mainostuksella? -Hukka?

  • Riittävän ajoissa suunnitellut tapahtumat ovat muutenkin tiedotuksen kannalta helppoja ja silloin voidaan saada laajempia ihmisjoukkoja mukaan. Ex-temporejuttujakin kannattaa toki edelleen tehdä mutta silloin siellä pyörivät käytännössä muutenkin aktivoituneet -Neva

Vakio-ohjelmaa videoiltojen lisäksi? Kahden viikon tai kuukauden välein voisi hyvin pitää teemavideoiltoja joko ihmisten yksityistiloissa tai sitten TKY:n ilmaisissa tiloissa. Sama pätee japanilaistyyliseen kokkaukseen tai peli-iltoihin (missä pelit ovat DDR:ää ja muita musapelejä, konsolipelejä tai lauta/korttipelejä, kaikilla permutaatioilla ja kombinaatioilla). -Hukka?

  • Vakiohengausilta toimii jos osallistujia riittää, nytkin saunavuorot ovat vakioituneet. MAY:hän harrastaa näitä. Lähinnä kyse siitä saadaanko kriittistä massaa ;) Pari tuntia ennen jotain saunaa? Ensimmäisissä illoissa voisi kysyä osallistujilta minkälaista ajanviettoa haluaisivat jatkossa. -Neva
  • Nyt kun salainen erikoisosasto on tehnyt iskun Kiinaan ja vapauttanut sieltä kalustoa, on mahdollista pitää säännöllisiä teeiltoja. Vielä ei ole koko teeseremoniasettiä Suomessa, mutta teetä ja keitin on. Itse tiedän miten teetä keitetään, mutta en uskalla luvata vakioaikaa mihinkään muualle kuin sunnuntaille (muina päivinä on epäsäännöllistä menoa ja treenejä). -Hukka?

Järjestelyjen puolesta aikaisemmin on tullut myös idea hyödyntää S4:sta tanssipelaamiseen, kun tykki ja äänentoisto ovat valmiina paikalla (matot ja softa lisättävä). -Neva