Otakut
 • In Finnish
 • In English

Kerhohuone JMT 10 CD

Kerhohuone on Otakutin hallinnoima HOAS:in tila Jämeräntaival 10 CD:ssä. Siellä järjestetään suurin osa virallisesta ja suunnitellusta toiminnasta, mutta niiden lisäksi spontaania katsomista ja illan viettoa tapahtuu säännöllisen epäsäännöllisesti. Irc-kanvan aihe yleensä kertoo mitä kerhohuoneella on meneillään.

Tila on varustettu keittiöllä, jääkaapilla, tietokoneella, videotykillä, neljällä kaiuttimella+vahvistimella ja kokoelmalla pelikonsoleita.

Tilan käyttö ei ole rajattu vain Otakutin jäsenille (vaikka jotkut tapahtumat olisikin rajattu em. jäsenistöön).

Varaus - Viimeistään edellisen viikon sunnuntaina 08:00 mennessä.

 • Otakutin toiminta
  Hoida tapahtumasi kalenteriin, eli häiriköi hallitusta Otakutin ircissä (tai kerhiksen muissa tapahtumissa) tai lähettämällä sähköpostia hallitukselle (otakut-hallitus@list.ayy.fi). Uudet ohjelma-ehdotukset ja teemaillat priorisoidaan lähes aina normaalin viikko-ohjelman edelle.
 • Muu toiminta
  Täytä tilavarauslomake sivulla otahoas.fi, tai lähetä sähköpostia hoas-jmt10cd(at)list.ayy.fi. Ohjelmaa ei voi pitää hiljaisuuden aikana.
  "Hoasin kiinteistöjen järjestysmääräysten mukaisesti hiljaisuus vallitsee arkisin klo 22-06 sekä viikonloppusin ja pyhinä klo 23-08."
  Kerhohuone avataan varauksen aloitusajankohtana ja saatetaan tarkistaa varauksen päättymishetkellä. Olethan itse paikalla sovittuna aikana, ovea avaavat avaimelliset ovat vapaaehtoisia, ja heillä saattaa olla vain rajallisesti aikaa ja kärsivällisyyttä.

Jämeräntaival 10cd Kerhohuoneen ylläpidosta vastaa Otakutin kerhohuonetoimikunta. Linkin takaa löydät myös listan henkilöistä, joilla on avain/pääsy kerhohuoneelle.

Clubroom rules