Otakut
  • In Finnish
  • In English

Vuosijuhla2012

Tjervehdys!

Otakujen vuosijuhla iskee jälleen! Tällä kertaa käännämme katseemme itään ja juhlistamme vuosipäiväämme kansainvalisen kommunismin hengessä. Juhlapaikkana toimii Otaniemessä sijaitseva, jonkun työtätekevän rakentama Gorsu (kartta) ja ajankohta on 15. kesäkuuta. Juhlamme antimina toimivat neuvostojen maan iki-ihanat herkut perivenäläisten juomien kera. Ja koska tulimme johtopäätökseen että pelkkä šampanskoje-pohjainen juomatarjoilu olisi yksitotista, hankimme myös votkaa.

Kaikkien osallistujoiden odotetaan pukeutuvan asiaankuuluvaan kommunistiseen asuun tai vähintäänkin kantavan mukanaan virallista puoluekirjaa (Näin käy jos ei ole). Juhlallisuudet aloitetaan klo 18:00 ja jatkuvat niin kauan kun aatteen paloa riittää. Aatteellisuuttaan voi tietenkin myös illan aikana vahvistaa saunomalla muiden vallankumouksellisten kanssa.

Vuosijuhla kustantaa kaikille osallistujille tasa-arvoisen summan eli 16 euroa, poislukien alkoholista välittämättömät parempiluokkaiset joille summa on 12 euroa. Ilmoittautumisen voi suorittaa alla olevan lomakkeen kautta ja mukaan mahtuu ensimmäiset 30 muita tasa-arvoisempaa puolueen jäsentä.

Ilmoittautumislomakkeeseen

Ilmoittautuneet: